torstai 18. huhtikuuta 2013


Mun aamut.... nii ehkä toi kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa! Inhoan aikasiin heräämistä.
Jonka takia kouluviikot meneeki tukka pystyssä ilman meikkiä,pienessä horroksessa ohi :D kunnes koittaa viikonloppu ja saan rauhassa heräillä ja juoda aamukahvit, pikku hiljaa laittautua ja tehdä sit jotain kivaa ja valvoa piiiiiitkäään! aah,rakastan viikonloppuja :) kukapa ei..

Tällä viikolla oli ADR-säiliö kurssi sillä minä pääsin LÄPI ADR-kappaletavara kurssin, no jääpi nähtäväksi  pääsenkö säiliön läpi sillä tänään oli koe ja oli pitkästä aikaa ihan ADHD päivä,eli kävin ihan ylikierroksilla ja naureskelin omiani :D No mut tuntu kyllä et koe meni pirun hyvin ja nyt saa sit odotella tuleeko soitto hylätystä vai kirje hyväksytystä, mut sen tiedän et uusimaan en mene vaikka en läpi saiskaan sillä seki maksaa 53e per kerta ja mullahan tietysti on sillekki rahalle muuta käyttöö.... :D
Kohta ois pikku (viikon) loma koulusta sit pitäs päästä kirjallisten kautta inssiin ja kortti taskuun,siitä sit muutaman kuukauden työharjotteluun joka toivottavasti johtaa vakituiseen työhön. (Jos menis niinku elokuvissa! :D )
Viikonloppuna vietin perjantaina ihan koti-iltaa ja lauantaina kävin kaverin luona kahvittelemassa ja leikkimässä pian yksi vuotiaan Matiaksen kanssa. (Pieni vauvakuume ollut jo jonkin aikaa :D ) sitten lähdettiin kaverin kanssa Rossoon syömään ja vaihtamaan lisää kuulumisia eli juoruamaan :D ilta menikin nopeasti.
Kahden jälkeen kävin poikaystävän hakemassa töistä kotiin nukkumaan, sunnuntaina herätiin virkeänä yhdentoista maissa :DD Puolen päivän jälkeen mentiin Matkukseen shoppailemaan ja syömään poikaystävän ja pikkusiskon kanssa. Mukaan tarttui kivat farkut New Yorkerista,pikkusiskolle hajuvesi ja poikaystävälle uudet hiukset :) eli oikein onnistunut reissu.
Onneksi sain eilen tehtyä 30 kutsua pikkuveljen rippijuhliin joten tänään voisin levätä,no ei kuitenkaan PITÄISI alkaa siivoamaan,tiskaamaan,heittämään vaatehuone ylösalaisin ja lajittelemaan kirpparille menevät vaatteet ja tavarat. Eli tekemistä riittää :/ illalla olisi vielä tarkoitus mennä vesijuoksemaan kaverin kanssa..... Jos keittäisi ison pannun kahvia ja pistäisi pikaspiidin päälle :D ja toivois viikonlopun jo alkavan..

P.S. Yritän saada lainaan porukoiden kameraa ja tehdä teille postauksen uusista vaatteista ja niistä lempiasuista mahdollisimman pian! :)

Olisiko muuten muita postaus toivomuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti