torstai 25. huhtikuuta 2013

Askartelua paskartelua

Lupasin äidille askarrella pikku-veljen kesällä oleviin rippijuhliin kutsukortit (30kpl) ja niimpä näppäränä kävelin Tiimariin suunnittelemaan ja ostamaan kortti tarpeet,niihin kyllä upposikin reilut 40euroa. Noh minä tietty valitsin uusimmat ja kalleimmat kortti/kuori paketit mutten voinu vastustaa tuota helmiäis hopeaa... :) Niin hianot ja vähän normaalista poikkeavat sillä ovat neliön muotoisia.Tein yksinkertaiset ja klassiset kortit mutten halunnut aivan perinteisiä missä on ristiä ja kultaa,niimpä valitsin ihanan ornamenttipaperin missä on vähän ristin tapaista kuvitusta. Mielestäni niistä tuli oikein onnistuneet ja hieno yksityiskohta on hopeanauha jolla on "sidottu" kortin sisälle kuultopaperi josta käy ilmi missä ja milloin juhlat on.

Kummitytön synttäreitä juhlitaan lauantaina ja tein hänellekkin suhteellisen yksinkertaisen  kortin. Tyttö on jo koulu ikäinen joten ne Blingbling glitter kortit on jo historiaa :)

Ja mummonkin synttärit  sattu tälle viikolle joten hänelle tein hieman "aikuismaisemman" sydänkortin,pienellä "pitsi" yksityiskohdalla



Toivottavasti kuvasta saisi jotain selkoa! :)

                                                                   

                                                              Mikä on lemppari? Miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti